Wie ben ik

Pfff, een stukje schrijven over wie ik ben en wat ik doe.
Nou ik ben dus John Dolleman en ben werkzaam bij Centric Netherlands. In mijn vrije tijd hou ik me o.a. bezig met het bouwen / updaten van diverse websites waaronder die van Natasja mijn vrouw (www.kajos.nl en www.dierenwebshop.nl) en van de korfbalvereniging WKV Reflex uit Woerden (www.wkvreflex.nl).

Naast deze www-zaken hou ik me ook bezig met computers en help ik familie en kennissen bij probleem(pjes).

Maar wat ik ook erg leuk vind is fotografie en daarvoor heb ik deze website nu een beetje op ingericht.
De domeinnaam www.dolleman.com heb ik al sinds april 2000 in mijn bezit en ik wordt vaak benaderd door mensen die hem willen overnemen dat doen we dus niet. Maar ik had ook eigenlijk niet echt een doel behalve dan het mailen, want het is toch erg leuk dat je John Dolleman heet en dat je mailadres john@dolleman.com is.
Maar doordat ik steeds meer ga fotograferen heb ik besloten om de website hiervoor in te gaan richten.

Neem gerust een kijkje op deze site en heb je vragen / opmerkingen of iets anders wat je wilt delen kan je altijd contact met me opnemen.

 1,339 ,  1 vandaag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.